Wanneer zijn biljarttafels uitgevonden?

"Ik weet het niet. Sommigen zeggen dat het is gemaakt door de Romeinen, maar ik denk het niet." Ik denk dat biljarttafel is een van de oudste objecten, en is de meest populaire vorm van entertainment op de planeet. Toen ik een kind was had ik een oom die werkte in een ijzerhandel, en zijn taak was om de oude klokken op de garage muur te repareren. Hij zou om 04.00 uur beginnen met werken en tegen 23.00 uur was hij klaar. Ik herinner me dat mijn oom thuis kwam met een grote zak onderdelen voor de nieuwe klok en zou zeggen: Dit is de enige keer dat je dit doen in dit huis - en dan, zonder een woord, de oude klok zou worden ontmanteld. Toen ik jong was, was er ook een kleine winkel in de stad genaamd de "Lipstadt Museum" en zo nu en dan de eigenaar zou een nieuw model uit Duitsland voor het museum. Zelfs Tegel Wijsheden kan een begin zijn. De modellen, die heel veel was, waren erg leuk. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals biljarttafel vergelijk. Ze hadden veel fijne details en ik herinner me dat elk was echt interessant. Ik herinner me ook hoeveel boeken waren in de winkel en ze waren erg duur. Wanneer u deze items op deze blog, voel je hoe het is om een gezin dat bereid is om ze te kopen voor een beetje meer dan je thuis hebt. Dit is dus het soort leven voor een biljartspeler in België. Ik kan je een beetje vertellen over mijn grootvader, die al vele jaren kapper was. Hij vertelde me dat hij zijn eigen haar zou knippen en dat deed hij vele jaren en op een dag was hij echt ziek, dus moest hij naar een ziekenhuis. Toen hij terugkwam uit het ziekenhuis begon hij zich echt goed te voelen en hij voelde zich weer goed, maar zijn toestand werd steeds erger. Op dat moment dacht hij dat hij een knipbeurt nodig had, maar de chirurg vertelde hem dat hij een heel nieuw kapsel nodig had. Dus ging hij terug naar zijn kapper en zei: "Mijn kleinzoon, jij bent mijn enige hoop! Je mijn leven redden als je dit doorknipt. Dus de kapper deed dat.