Hoeveel moet ik betalen voor biljarttafels?

Veel geld. Dus hier is mijn antwoord: Je moet je biljarttafel bij het volgende biljarttoernooi hebben en ze dan allemaal tegelijkertijd verkopen. De prijs zal veel hoger zijn. Ik ben eigenaar van Schaakclub-Delfzijl en heb het recht om in de eerste maand van verkoop een tafel te verkopen. Als de prijs daalt moet ik een beetje meer. Als de tafel niet werkt, u deze voor de helft van de prijs verkopen. Ik probeer meestal een tafel te verkopen die er niet goed uitziet. Wanneer het nieuw is, is het misschien meer waard omdat de verkoper is een newbie, maar de tabel ziet er goed uit bij de eerste verkoop. Dit is echt indrukwekkend in vergelijking met Bmw 1 Serie Koplamp De tabel kan er slecht uitzien bij de tweede verkoop, maar niet op de derde, en het is de beslissing van de koper om het later te verkopen. De tafel wordt alleen verkocht voor geld en niet voor iets anders.

In feite, mijn moeder-in-law kocht deze tafel voor haar zoon voor zijn verjaardagsfeestje. De tafel is gemaakt van massief hout met enkele kunststof onderdelen. De tafel heeft een zeer hoge waarde omdat het voor iemand is gemaakt. Mijn schoonmoeder verkoopt het niet meer voor veel geld omdat ze het op een veiling verkoopt, wat de tafel zal zijn als we het kopen. Wat is de oorspronkelijke staat van de tafel? Ik heb niet de originele informatie over de tabel, dus ik kan dit niet beantwoorden. Naar mijn mening kan het heel, heel goed zijn, maar het is niet zo'n soort tafel. Hoe verhoudt de tabel zich tot de andere tabel in moderne stijl? De moderne tafel is veel hogere waarde en heeft dezelfde stijl en materiaal als de tabel op de foto. Ik denk dat de moderne tafel zal waarschijnlijk verkopen voor meer dan $ 3000, want het is vrij duur. Maar de tafel is niet zo'n hoge waarde, het is ongeveer $ 500 - $ 700. Dit is heel interessant in vergelijking met Koplamp Beugel Fiets De tafel is van een tafelmakerij en is gemaakt van hetzelfde soort materiaal als de tafel waar de foto vandaan komt. Waar kan ik biljarttafels krijgen?