Hoe we testen

We verbeteren voortdurend ons proces en onze processen, om de kwaliteit en efficiëntie van het lab en het beoordelingsproces te verbeteren. We zullen onze kwaliteits- en kwaliteitsborging blijven verhogen, om de manier waarop we resultaten leveren te verbeteren en om onze kennis van wat we zoeken te vergroten, om u tijdig producten van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

De volgende kenmerken zijn de belangrijkste kenmerken die we bieden en waarom we het doen: • Snel en effectief beoordelingsproces • Goede laboratoriumpraktijken om resultaten van hoge kwaliteit te bereiken • Deskundige ondersteuning in elke fase van het proces • De beste laboratoriumapparatuur die beschikbaar is voor het testen van biljarttafelmaterialen. Wij bieden zowel de standaard als industriële maat apparatuur. We bieden niet de dure high-end apparatuur beschikbaar in andere delen van de wereld, omdat we de beste apparatuur voor minder geld dan ze in rekening brengen.

In eerste instantie zijn de tests niet helemaal gratis, maar we hebben een lijst samengesteld die je zal helpen om wat geld te besparen. Als u zich niet veroorloven om te betalen voor een gecertificeerde test, een goedkopere methode voor het verkrijgen van een advies is om rechtstreeks contact op met de fabrikanten. Als je niet krijgen het advies dat u nodig hebt rechtstreeks van hen, vraag dan een vriend die heeft een biljarttafel in hun garage en ze zullen waarschijnlijk een eerlijke mening van wat de fabrikant beveelt.

Dus, zonder verder oponthoud: hier is onze lijst van de duurste biljarttafels op de markt vandaag. Je ze misschien niet allemaal betalen, maar zij zijn degene die we vandaag testen. #1 - $ 13.900 In een tijdperk waar allerlei apparatuur kan worden gevonden voor slechts een paar duizend dollar, dit is waarschijnlijk de hoogste einde biljarttafel die je ooit zult zien. Met een enorm glazen scherm, veel extra ruimte om te werken, en veel kussen, kan het elke vorm van spel dat je gooien op het aan.

Te vaak zien mensen een biljarttafel en denken: "Oh, ik koop er gewoon een, en speel". Wat is daar mis mee? Een biljarttafel is geen object. In feite is het een organisch materiaal met een levenscyclus die veel verder reikt dan de verkoop van het product zelf. We willen helemaal geen winst maken. We willen gewoon de beste biljarttafel in de markt vinden voor de prijs die we kunnen betalen. Daarom zijn we altijd op zoek naar een nieuwe biljarttafel om te testen in de testruimtes. We gebruiken de feedback van onze testers als een grote bron van gegevens om ons te helpen beslissen welk product in de nabije toekomst wordt uitgebracht. Hoe meer tests we hebben op een nieuwe biljarttafel, hoe meer kans we hebben op het vinden van een product dat geschikt is voor ons als merk en een bedrijf.