Contact

Contact Form

U moet een gedetailleerde beschrijving geven over wat uw biljarttafel is. De beschrijving omvat: de tabel en de afmetingen ervan; waar het zich op de tafel bevindt; als u speciale stukken of stukken gebruikt die hier niet worden genoemd; als het zich buiten uw woonkamer bevindt en wat is de locatie van de toegangsdeur. Ik zal dan contact met u opnemen via e-mail en we zullen een praatje in persoon. Ik zal u op de hoogte houden van de voortgang van dit project tot nu toe. Ik ben momenteel bezig met een project om de beste biljarttafel te maken met mijn eigen ontwerp in een paar weken, dus ik ben bereid om wat tijd te nemen om eventuele vragen te beantwoorden. Ik zal u graag helpen met de bouw en als u vragen hebt die u hier niet ziet, voel je vrij om ze te vragen.

De tafel heeft een hoogte van 12 voet en heeft een breedte van 6,5 meter.

Als u contact met mij wilt opnemen over biljart of biljart gerelateerde onderwerpen, aarzel dan niet om een reactie te plaatsen. Alle details vind je op mijn profielpagina.

Ik ben zo blij met alle nieuwe dingen in biljart in 2016 - meer mensen spelen! Ik heb nog geen specifiek nummer, maar ik weet zeker dat we dit jaar de terugkeer van enkele beroemde spelers zoals Jardel of Schiebe in de grote shows zullen zien en we zullen een nieuwe toernooikalender zien die een veel beter overzicht geeft van de grote biljartshows. Ik kan ook niet wachten om de nieuwe biljartballen te zien. Er zitten zoveel nieuwe en mooie dingen in de ballen: nieuwe kleurencombinaties, nieuwe ontwerpen, nieuwe gewichten, nieuwe vormen – zoveel mooie dingen in 2016! Ik hoop dat we dit jaar voor elk wat wils hebben! Het is erg leuk om zo'n nieuwe kalender in 2016 te hebben. Ik wil ook graag weten hoeveel shows er gebeuren, zodat ik op de hoogte kan blijven van wat ik kan verwachten. Ik heb ook genoten van het kijken naar de nieuwe nieuwe apparatuur, met name de nieuwe bal en bal gewicht.

Opening Hours

  • Maandag: 07:00 - 18:15
  • Dinsdag: 08:45 - 18:45
  • Woensdag: 08:00 - 19:15
  • Donderdag: 08:15 - 16:00
  • Vrijdag: 09:45 - 17:30
  • Zaterdag: 06:30 - 19:15