About us

In sociale media vind je me op Facebook, Instagram, Twitter. Ik ben blij om te reageren op vragen over eventuele kwesties met betrekking tot biljarttafels.

Als u geïnteresseerd bent in een project waar u aan werkt en niet in dezelfde kamer wilt zijn met een biljarttafel, is hier een lijst met bedrijven die u kunnen helpen. Schrijf en vertel me meer over uw project. Als u een biljarttafel fabrikant, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of vragen om een offerte. Ik kan u een aantal documenten sturen die u kunnen helpen als u een project met mij wilt starten. Ik wil dat je tafel perfect is. Daarvoor weet ik zeker dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. We kunnen samenwerken om de beste tafel te maken die je ooit hebt gedroomd. Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw tafel te vervaardigen en te verkopen, u contact met mij opnemen.

Ik heb veel ervaring omdat ik al bijna 20 jaar biljart. Ik ben niet zeker over de exacte details van hoe ik dit deed, maar hier gaat mijn verslag van mijn ervaring.

Mijn eerste ervaring met het spel was in 1996 toen ik lid werd van mijn broer's school pooltafel. De leraar was een vriend van hem en ik dacht dat dit een goede manier om te beginnen, want ik heb echt genoten van de games. Het was erg goed op het moment, maar het was uit de gratie met de school gevallen en werd niet gespeeld in de school zwembad kamer meer. Dus mijn broer en ik verhuisden naar een ander gebied en we speelden helemaal niet zwembad voor de rest van het jaar. In 2001 verhuisden we terug naar de stad en begonnen met poolen. We speelden een paar wedstrijden, maar het was niet naar onze smaak.

Ik ben geboren in Nederland. Ik ben een trots, extravert en vriendelijk meisje met een liefde voor sport. Ik hou van pool spelen en ik ben erg trots op het feit dat ik pool spelen in het bijzijn van mijn vrienden. Ik speel zwembad sinds ik 9 jaar oud was en nog steeds een liefde voor het!

Ik ben een zeer competitieve speler en speel elke dag. Ik heb niet het gevoel dat een toernooi moet worden over hoe laat je speelt (vooral als je speelt in de avond). Ik speel graag als de omstandigheden goed zijn, wanneer de tegenstanders fatsoenlijk zijn en als we in goede stemming zijn. Ik probeer altijd op mijn best te spelen en ik sta open voor advies over hoe te verbeteren op alle gebieden van mijn spel.

Ik kijk ernaar uit om het spelen van een aantal van mijn favoriete mensen op een toernooi met jullie! Ik kijk ernaar uit om jullie gezichten te zien als ik het veld op loop en de glimlach op jullie gezichten wanneer u mij ziet! Ik hoop dat u mij leuk vindt op dit evenement, want ik weet zeker dat u dat zult doen.

Mijn motto is :"Ik zal nooit met iemand aan die tafel spelen." Naast mijn berichten over biljarttafels doe ik ook andere dingen zoals video's maken over mijn reizen, tips en trucs delen over biljart en andere poolsporten, en doe mijn eigen video's en tutorials over het spelen van zwembad. Check out mijn youtube en Instagram om meer van mij te zien. Ik probeer niets te verkopen. Ik denk dat ik graag mensen zoals jij te helpen vinden wat ze zoeken en dat ik zou kunnen profiteren van uw tijd en interesse. Daarom heb ik deze site opgezet. U een meer gedetailleerde lijst van links naar andere dingen op de bovenste balk. Ik heb ongeveer 400 pagina's en nog veel meer foto's. Als je gewoon wilt een paar foto's die ik heb gemaakt te zien, u klikken op een beetje Meer foto's link.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe artikelen en tips die ik met u kan delen, dus stuur me een e-mail en ik kom zo snel mogelijk terug naar u! U hebt misschien gehoord dat er veel nieuwe bedrijven op de markt voor de biljarttafel en de biljarttafel industrie als geheel, maar wat zijn de voors en tegens van elk en wat is een van de beste stukken van apparatuur te kopen? Hier is een lijst van de beste biljarttafel bedrijven voor u om uit te checken: Als u op zoek bent naar wat meer info over biljarttafel beoordelingen, zie mijn beoordeling van de Défzijl Riffel.

In 2013 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse nationale radio voor de serie "Bilge Billiard". Een paar dagen later toonde het Nederlandse radioprogramma een video over een lokale biljartclub.

In de video vertelde de clubeigenaar aan het programma dat hij altijd zijn eigen biljarttafel had gehad. Hij was niet de eerste die biljart in zijn tuin en was begonnen met een bedrijf, een "delfzijl". Maar zijn leven en zaken waren niet makkelijk. De eigenaren begonnen zijn "delfzijl" te verkopen en begonnen alcohol en andere dingen te verkopen. De eigenaren gingen in de armen van de wet. In eerste instantie werden ze niet beschuldigd van een misdrijf, maar uiteindelijk kregen ze in 2014 een boete van 60.000 euro. Ze betaalden de boete en gingen failliet. Ze moesten een vergunning krijgen van de staat om hun biljart te verkopen.

Hoe doet biljartclub Schaakclub-Delfzijl het? Biljarttafels worden verkocht in de Schaakclub-Delfzijl in Amsterdam. Ze bieden gratis parkeren. Ze zijn op de meeste plaatsen in de Nederlandse binnenstad te zien.